Biedrība - Mazmoto Racing Team
 Latviski In English

Mūsējie bija Raunā. 2011.04.16


Un tā pienācis sestdienas rīts, un pēc nakts skrūvēšanas tehnika ir ieguvusi jaunu vizuālo. Tā kraujam visu iekšā un dodamies ceļā. Laiks pļāpājot paiet ātri, un pēc pāris stundām esam Raunas mototrasē. Laiks lielisks, cilvēku jūra un visi noilgojušies pēc braukšanas. 200 pāri dalībnieku, visās klasēs pilnas barjeras ,dažās pat 2 rindas. Vispār pasākums uz goda!
Kā tad mums gāja?
Pirmais brauciens ZM (zelta mopēds) starts.. tehnika izskatās, ka iet labi un viss pirmais brauciens iet kā pa sviestu pa pirmo... Otrais ZM brauciens arī pus trasi iet kā pa sviestu, apmēram katrā aplī 10 sek. ātrāk nekaā citiem, līdz pazūd visi ātrumi. Tad kaut kā sanāk ieslēgt 2. un iestumt no kalniņa, un tā mizoju vēl kādus pāris apļus līdz sāk slīdēt sajūgs un apstājamies pavisam. 
125cm3 Gatis pirmo braucienu labi izceļ startu un ierindojas 9. vietā pirmajā pagriezienā... Sacensību laikā apdzenot vairākus dalībniekus, bija arī kāds kritiens vai pat divi, bet beigās braucienā ierindojās 6. vietā. 
Otrais iebrauciens. Iesākam kā ar vinētu startu, bet to var pamanīt tikai pirmos metrus, jo mocis izdomā uztaisīt pīpauzi un pēc atkārtotas gāzes iedošanas tikai aiziet...bet ar to visu ierindojās 5. vietā braucienā un kopvērtējumā 4. vieta.
Paldies Denisam par tehnisko atbalstu,un visiem parējiem par visu...   

Kašiņš.
P.S. dažas bildes galerijā
Komentāri (0)  |  2011-04-18 17:14  |  Skatīts: 1701x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ